image001.jpg

 

Nieuws_off.jpg

Openingtijden_off.jpg

Tezamen_on.jpg

Fanshop_of.jpg

Contact_off.jpg

F.jpgT.jpg

 

 

Lid.jpg

Als lid van de Supportersvereniging mag je meedoen aan activiteiten die wij voor onze leden organiseren en ontvang je ons clubblad ‘Wij vormen tezamen’. Verder krijg je een supporterspas als bewijs dat je lid bent van onze vereniging, bovendien krijg je tot 50% korting op onze buscombi’s.

 

Het lidmaatschap 2016-2017 kost per jaar:

0 t/m 14 jaar

 Gratis

15 t/m 17 jaar 

 € 10,00

18 t/m 64 jaar

 € 20,00

65-plussers

 € 15,00

Paswijzerhouder

 Gratis


Iedereen die ouder is dan 15 jaar en met machtiging betaalt krijgt nog eens € 1,- korting op de lidmaatschapsprijs.

Je kunt het inschrijfformulier hier downloaden.

Let op: PasWijzerhouders dienen een ander formulier in te vullen. Dit kunnen zij doen in de Fanshop op vertoon van de PasWijzer. Hun lidmaatschap eindigt automatisch aan het einde van het seizoen.

 

 

 

 

Buscombi's.jpg

 

Wij organiseren ieder seizoen zoveel mogelijk busreizen naar uitwedstrijden. Op deze manier willen we iedereen de mogelijkheid geven om ons RKC WAALWIJK ook tijdens alle uitwedstrijden aan te moedigen. De prijzen voor deze busreizen zijn gereduceerd voor leden, die krijgen namelijk tot 50% korting!

Busreizen voor niet-leden
Ook mensen die geen lid zijn van de Supportersvereniging zijn uiteraard van harte welkom bij ons in de bus om onze club aan te moedigen.

Let op: Wij organiseren buscombi’s. Dit houdt in dat je in Waalwijk in de bus stapt, de wedstrijd gaat kijken, en met ons mee terug rijdt. Bij de prijs van een buscombi-kaartje zijn zowel de busreis als het kaartje voor de wedstrijd inbegrepen. Op deze busreizen is het busreglement van de Supportersvereniging RKC WAALWIJK van toepassing.

 

 

 

 

Sponsor.jpg

 

Wilt u ons sponsoren?
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de Supportersvereniging RKC WAALWIJK (tel. nr. 0416 – 33 70 60) of onze penningmeester Michèl van Dongen.

 

 

 

 

 

 

FB.jpg   TW.jpg

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ga naar onze online fanshop

 

 

Rombouts_ad.jpg Ceciel_ad.jpg Fleuresse_ad.jpg Venrooij_ad.jpg

Hofax_ad.jpg Vergulden Erpel_ad.jpg Helden_ad.jpg Verwiel_ad.jpg

 

© Supportersvereniging RKC WAALWIJK

 

Free Counter
Free Counter